Toimitus

Toimitus tapahtuu joko kirjeenä tai postipakettina ilmoitettuun toimitusosoitteeseen. Pyrimme postittamaan varastossa olevat tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun saatuamme. Tilauksesta tehtyjen tuotteiden toimitusaika on mainittu tuotteiden yhteydessä. Toimitamme vain yli 3 euron tilauksia ja ainoastaan Suomeen.

Liikkeen aukioloaikoina myös ostosten nouto on mahdollista.

Maksaminen

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Collector Commerce lasku/osamaksu on yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin tarkoitettu palvelu. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja voi valita 48 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskulla. Osamaksun nimellinen vuosikorko on 19,2%.

Kännykkämaksamistä käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

 

Hinnat

Hinnat ja postikulut sisältävät arvonlisäveron 24%. Postikulut näkyvät tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista. Postikulut perustuvat tilauksen+pakkauksen painoon, paitsi veloureissa, keskivahvoissa fleeceissä ja collegeneuloksissa, jotka ovat paksuja materiaaleja eivätkä kulje normaalina kirjeenä. Niiden lähetys kulut ovat 8,00  €. Yli 100:n euron tilauksista ei peritä postikuluja (toimitustavan voi silloin ilmoittaa kommenttikentässä) ja yli 150 euron tilaukseen saa 10 % alennusta (ei koske aletuotteita). Tilauksia postitetaan joka arkipäivä ja kevyet tilaukset lähetetään 1.luokan kirjeenä.

Kirjeet:
    1-100g     2.50 euroa, esim. yli 15 metriä nauhaa
101-250g     3.50 euroa, esim. noin puoli metriä trikoota
251-500g     6.20 euroa, esim. noin metri trikoota

Postipaketti noudetaan postista:                       6.50 euroa
Postipaketti noudetaan pakettiautomaatista:    6.50 euroa
Lähipaketti, Siwaan tai Valintataloon              7.00 euroa

Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokaupassa esitettyjä hintoja ja maksuehtoja.

Tilausvahvistus ja tilauksen seuranta

Verkkokauppa ilmoittaa sähköpostitse tilaukseesi liittyvistä tapahtumista. Mikäli et saa tilausvahvistusta tunnin sisällä tilauksen tehtyäsi, niin ota kauppaan yhteyttä sähköpostilla. Tilausvahvistus toimii myös laskuna tilisiirtojen yhteydessä. Jos avaat asiakastilin, voit seurata tilauksesi tilaa kirjautumalla verkkokauppaan. Oma tili -linkistä näet rekisteröityneenä asiakkaana tilauksesi vaiheen.

Jos tilisiirto tilausta ei makseta viikon sisällä, katsomme tilauksen perutuksi ja tuote palautuu takaisin myyntiin.

Palautusoikeus

Tuotteilla on postimyyntiä koskeva 14 päivän palautusoikeus, eli voit palauttaa tuotteen esimerkiksi jos koko on väärä tai se ei muutoin mielytä. Palautettavan tuotteen on kuitenkin oltava käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus koskee myös tilauksesta tehtyjä vaatteita. Määrämittaan leikatuilla kankailla ja nauhoilla ei ole palautusoikeutta, mutta virheellisen tuotteen saa luonnollisesti palauttaa.

Pyydämme yhteydenottoa ennen palautusta. Palautamme vain tuotteen hinnan.

Palautusosoite:

Hanheli
Niskalenkki 4 E 8
90830 Haukipudas